OPINIE

Ogrodzenia bramy wjazdowe wyjazdowe uchylne, przesuwne, płoty, nowoczesne balustrady balkonowe, schodowe – Opinie klientów firmy.

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 50 reviews)
Excellent96%
Very good4%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Stylowe, trwałe, tanie ogrodzenia.

Rated 5,0 out of 5
11 października, 2022

Bardzo dobra jakość i szybkie wykonanie.

Zuzanna Orzechowska

Projekt ogrodzenia panelowego Proset.

Rated 5,0 out of 5
1 kwietnia, 2022

Super firma, sprawdzili się świetnie podczas realizacji zamówionego projektu ogrodzenia panelowego. Konstrukcja poszła szybko, a gotowe ogrodzenie prezentuje się dokładnie tak, jak na zdjęciach.

Pola B.

Świetne wykonanie.

Rated 5,0 out of 5
15 marca, 2022

Polecam!

Dominik Łukasik

Najlepsi w fachu! - Montaże i instalacje ogrodzeń, balustrad i płotów PROSET.

Rated 5,0 out of 5
6 marca, 2022

Jak zamawiać instalację ogrodzenia czy balustrad to tylko u nich! Korzystałam już kilka razy i nigdy się nie zawiodłam. Firma zawsze używa bardzo trwałych i dobrze prezentujących się materiałów do wykonywania ogrodzeń. Montaże płotów i ogrodzeń przebiegają biegle i spokojnie, bez niepotrzebnego hałasu. Dodatkowo firma oferuje wszystkie swoje usługi w przystępnych cenach. Szczerze polecam!

Martyna P.

Gorąco polecam prace z tą firmą!

Rated 5,0 out of 5
30 stycznia, 2022

Firma dostaje ode mnie medal. Ogrodzenie pięknie wykonane, a w dodatku w niskiej cenie. Naprawdę nie pozostaje nic, tylko polecić innym. Wybierzcie Proset, a przekonacie się sami!

Karolina Oleszewska

Instalacja furtki wejściowej.

Rated 5,0 out of 5
24 listopada, 2021

Firma Proset Ogrodzenia zajmowała się u mnie instalacją furtki wejściowej na posesję. Po skończonej robocie wszystko wygląda doskonale. Furtka została wykonana i zamontowana solidnie, nic nie skrzypi i nie trzeszczy, otwiera i zamyka się tak, jak powinna i prezentuje się świetnie z resztą ogrodzenia. Serio polecam.

Wiktor Olszewski

Podmurówka Betonowa - tanie i szybkie wykonanie.

Rated 5,0 out of 5
23 października, 2021

Zleciłem firmie wykonanie podmurówki betonowej. Prace poszły bardzo szybko, robotnicy wstawili ją w jedno popołudnie tak, jak to początkowo planowali. Podczas roboty nie było słychać nadmiernego hałasu. Skończony projekt wygląda dobrze, został wykonany w niskiej cenie i co najważniejsze, na czas. Polecam innym.

Mirosław Stachoń

Fachowcy, jakich mało. - Instalacja automatycznej bramy wjazdowej przed domem.

Rated 5,0 out of 5
6 października, 2021

Wstawianie bramy wjazdowej wykonali szybko, sprawnie i pożądnie. Wszystko wykonanie na życzenie, nie mam zarzutów co do projektu bramy. Mechanizm automatyczmego otwierania i zamykania działa za każdym razem, nie zdarzyło mi się jeszcze, żeby brama się przede mną nie otworzyła lub zamknęła podczas wjazdu. Nic nie trzeszczy, konstrukcja jest spasowana i zrobiona z solidnych metali.

Dawid Markowski

Bardzo dobra firma! 5/5!

Rated 5,0 out of 5
26 września, 2021

Najlepsza firma zajmująca się wykonywaniem płotów, ogrodzeń, a także bram wjazdowych, furtek i balustrad. W firmie można zamówić wiele różnych stylów dla każdego ze sprzedawanych produktów. Dzięki tej firmie czuję się, jakby ogrodzenia i bramy na mojej posesji były wyjątkowe, jedyne w swoim rodzaju. Wszystkie projekty wykonane zostały bez problemu i na czas. Niskie ceny instalacji to dodatkowy atut firmy Proset. Szczerze polecam!

Z. Zając

Wspaniałe ogrodzenie klinkierowe.

Rated 5,0 out of 5
3 września, 2021

Pełen projekt od A do Z przebiegł według mojej myśli. Na początku zastanawiałem się, jaki rozmiar ogrodzenia wybrać, ale na szczęście firma służyła w tej kwestii pomocą. Po podjęciu przeze mnie decyzji w kwestii stylu i rozmiaru, firma od razu wzięła się do pracy nad ogrodzeniem. Następnego dnia pracownicy byli już gotowi do instalowania ogrodzenia i zamówionych przeze mnie furtek i bram automatycznych wykonanych na wymiar. Faza montażu i instalacji nie zajęła firmie dużo czasu, zmieścili się spokojnie w paru godzinach pracy przed moim domem. Z gotowego ogrodzenia jestem bardzo zadowolony. Prezentuje się wspaniale, a otwierając furtkę, czy bramę stoi ono stabilnie i w bezruchu.

Eugeniusz J. Piotrszewski

Rozsuwana brama wjazdowa PROSET.

Rated 5,0 out of 5
11 lutego, 2021

Zamówiłam w firmie wykonanie bramy wjazdowej na posesję. Przed rozpoczęciem projektu doradzono mi w kwestii wyboru. Pracownik firmy, z którym miałam przyjemność rozmawiać, pomógł mi zdecydować, która z bram wjazdowych dostępnych w ofercie firmy jest dla mnie odpowiednia. Cały montaż przebiegł bez zastrzeżeń. Wszystko zostało wykonane na błyskawicznie, na czas i bezproblemowo. Nie pozostaje mi nic, tylko polecić usługi firmy innym.

Monika L.

Proset Ogrodzenia Piła - Projekty bram wjazdowych, ogrodzeń, płotów, furtek, balustrad.

Rated 5,0 out of 5
10 listopada, 2020

Proset Piła specjalizuje się budową i wykonywaniem projektów ogrodzeń, bram wjazdowych. Firma podchodzi do zleceń klientów z bardzo profesjonalnym podejściem. Każde zlecenie wykonywane jest na czas, a podczas instalacji nie występują żadne problemy z hałasem, nieporządkiem, czy też pracownikami – wszystko jest zapięte na ostatni guzik. Atutami pracy z firmą jest jakość ogólnego wykonania produktów i projektó, a także zaskakująco niskie ceny. Polecam skontaktowanie się z firmą każdemu, kto pragnie postawić na swojej posesji trwałe, ładne ogrodzenie lub bramę wjazdową z automatyką.

Mariusz P.

Solidnie wykonany projekt!

Rated 5,0 out of 5
6 listopada, 2020

Proset wykonywał dla mnie projekt bramy wjazdowej. Na początku pracownicy zebrali wymiary, po czym wytypowali mi cenę zlecenia. Wszelkie prace poszły im szybciej, niż się spodziewałem. Montaż bramy, z całą automatyką został ukończony w jedno popołudnie, co pozytywnie mnie zaskoczyło. Pracownicy nie zostawili we wjeździe bałaganu, wszystko zostało posprzątane i wywiezione po skończeniu zlecenia. Instalacja bramy nie była w moim przypadku zbyt kosztowna, dlatego serdecznie mogę polecić tę firmę i jej usługi. Moim zdaniem na prawdę warto.

Jan Szmielak

Bramy wjazdowe wykonywane fachowo i na czas.

Rated 5,0 out of 5
6 lipca, 2020

Naprawdę trudno będzie doszukać się lepszej firmy oferującej choćby podobny poziom wykonania w tej półce cenowej. Nie dość, że wykonanie bramy wjazdowej i zamontowania siłowników zostało zrobione w niskiej cenie, zlecenie zostało wykonane z dokładnością i w krótkim czasie. Moim zdaniem, sama jakość produktów zdecydowanie przewyższa cenę całej usługi. Polecam wszystkim.

Eryk Wesołowski

Firma na medal!

Rated 5,0 out of 5
16 czerwca, 2020

Najlepsza firma w okolicy! Wybrałem ich usługi ze względu na duży wybór ogrodzeń, niskie ceny i pozytywne opinie na stronie. Muszę przyznać, że był to udany wybór, wszystko wykonane zostało tak, jak było to ustalone przed rozpoczęciem prac. Gotowy płot świetnie się prezentuje i wygląda identycznie jak ten w galerii. Ogółem polecam tę firmę wszystkim poszukującym sprawdzonych speców od montażu i instalacji płotów i ogrodzeń.

Stefaniak Piotr

Fachowo wykonywane ogrodzenia panelowe 2D, 3D.

Rated 5,0 out of 5
16 października, 2019

Pełna profeska! Proset naprawdę zna się na rzeczy. Zamówione ogrodzenie postawili bardzo szybko. Prezentuje się na moje oko bardzo dobrze, a dodatkowo nie kosztowało mnie fortuny. Szczerze polecam usługi firmy Proset Piła!

Kamiński Adrian

Piękne ogrodzenia sztachetowe.

Rated 5,0 out of 5
10 czerwca, 2019

Naprawdę polecam ogrodzenia firmy Proset. Wykonywali dla mnie projekt i montaż ogrodzeń sztachetowych na działce. Gotowe ogrodzenie wygląda bardzo uroczo i świetnie komponuje się z resztą zabudowy. Pracownicy polecili my wybór tego ogrodzenia i muszę powiedzieć, że w 100% mieli rację. Cena instalacji ogrodzenia była dość niska, biorąc pod uwagę obszar prac. Projekt ukończono tego samego dnia, co rozpoczęto. Prace przebiegły bezproblemowo i szybko. Podsumowując, polecam skorzystanie z usług firmy wszystkim ceniącym sobie dobry wygląd, niskie koszty i dokładne wykonanie zleconych projektów ogrodzeń. Dziękuję i pozdrawiam!

Zofia S. Kaczmarek

PROSET Ogrodzenia, opinia na temat firmy.

Rated 5,0 out of 5
28 stycznia, 2019

Zamówiłam w firmie wstawienie ogrodzenia panelowego '3d’ i chciałam podzielić się tym, co myślę o gotowym produkcie. Po pierwsze ogrodzenie wykonane zostało w bardzo krótkim czasie, nawet by mi nie przyszło do głowy, że tak duży projekt można skończyć tak szybko. Podczas pracy nie było żadnych problemów, czy to z hałasem, czy samymi pracownikami. Kolejną zaletą był tani koszt wykonania całego projektu, zdecydowanie w porównaniu do jakości usługi. Ogółem, jestem zadowolona z projektu i myślę, że kiedy nadejdzie odpowiedni moment, zdecydowanie skorzystam z usług Proset po raz kolejny. Polecam!

Lewandowska Blanka

Idealnie! Ode mnie 5/5!

Rated 5,0 out of 5
22 września, 2018

Zamówiłam w firmie wykonanie instalacji balustrad schodowych w moim domu. Przed rozpoczęciem prac, po uzgodnieniu ze mną terminu, firma zjawiła się u mnie i dokonała wszystkich niezbędnych pomiarów. Montaż przebiegł ekspresowo. Pracownicy uporali się z zadaniem szybko i bez problemów, nie pozostawiając po sobie żadnych śladów robot. Balustrady są zamontowane stabilnie i są wykonane z bardzo przyjemnego w dotyku, polerowanego metalu. Prezentują się dokładnie tak, jak na zdjęciach poglądowych w internecie. Ogólnie, jestem bardzo zadowolona z dobrze wydanych pieniędzy. Skończony projekt naprawdę robi wrażenie i sprawia poczucie bezpieczeństwa podczas wchodzenia i schodzenia ze schodów dzięki swojej solidnej konstrukcji. Jeśli zastanawiacie się Państwo nad montażem balustrad w swoim domu, wybierzcie firmę Proset Ogrodzenia. Na pewno się nie zawiedziecie.

Monika Skrajewska P.

Montaż przęseł drewnianych.

Rated 5,0 out of 5
8 września, 2018

Ogrodzenie solidnie wykonane, a dodatkowo prezentuje się świetnie. Polecam.

Bartek Witkowski

Godna polecenia firma.

Rated 5,0 out of 5
5 kwietnia, 2018

Ocena mówi sama za siebie. Wszystkie produkty zamawiane u firmy są wysokiej jakości. Płoty, bramy wjazdowe, furtki i ogrodzenia wykonane z najlepszych materiałów, dzięki czemu na pewno sprawdzą się na długie lata. Proset ogrodzenia Piła to zdecydowanie firma warta uwagi, jeśli zastanawiacie się nad stawianiem ogrodzeń.

Kamil Bałczyński

Instalacja Balustrad metalowych.

Rated 5,0 out of 5
18 lutego, 2018

Zakupiłam u firmy nowoczesne metalowe balustrady do wstawienia w moim domu. Zostały one zrobione i wstawione bardzo szybko i prezentują się świetnie. Naprawdę jestem zadowolona z efektu pracy! Polecam!

Gabriela K.

Furtka panelowa Proset.

Rated 5,0 out of 5
23 listopada, 2017

Furtka zrobiona solidnie i w terminie. Wszystko dobrze spasowane i zainstalowane tak, jak by na to liczył każdy klient. Mogę przyznać, że jestem zadowolony ze zlecenia i na pewno skorzystam z usług firmy w przyszłości, gdy nadejdzie na to okazja.

Krzysztof F.

Dobre ceny, jeszcze lepsze wykonanie.

Rated 5,0 out of 5
31 maja, 2017

Wykonywali u mnie projekt bramy wjazdowej rozsuwanej z automatyką. Jest ona dobrze wpasowana w ogrodzenie, pasuje doskonale i wygląda, jakby ogrodzenie i brama stanowiły gotowy zestaw, jednak ogrodzenie stało na posesji jeszcze przed samą bramą. Skończenie zlecenia – dostarczenie i instalacja bramy – nie zajęły zbyt dużo czasu, za co szanuję, widać, że zespół pracowników stanowi zorganizowaną ekipę. Brama z instalacją nie była droga, co bardzo mi się podoba. Ogółem, polecam firmę i oferowane przez nią usługi. Z pewnością zwrócę się do nich w razie jakichkolwiek projektów w przyszłości.

Piotr P. Walczak

Polecam firmę! Montaż ogrodzeń wykonany szybko i bez problemów.

Rated 5,0 out of 5
21 maja, 2017

Praca z tym zespołem to czysta przyjemność. Wstawianie płotów zrobione dokładnie po mojej myśli. Ogrodzenie wygląda dokładnie tak, jak wyobrażałam to sobie w głowie. Po instalacji ogrodzenia dookoła posesji śpię spokojnie, wiedząc, że nikt nieproszony nie wtargnie mi do mieszkania.

Amelia Kucyń

Solidne, ładne ogrodzenia w przystępnej cenie. Moja opinia na temat firmy.

Rated 5,0 out of 5
29 kwietnia, 2017

Ogrodzenia PROSET są montowane szybko, dokładnie i z uwagą na dobre spasowanie. Zamówione projekty wykonali w ciągu kilku dni, uwinęli się z tym w błyskawicznym tempie w porównaniu do innych firm, dodatkowo nie zostawiając po sobie śmieci w postaci zbędnych materiałów i części i tym podobnych. Cenowo wypadają świetnie. Wszystkie ogrodzenia są przez nich sprzedawanie i montowane w przystępnych cenach. Oczywiście jakość produktów również trzyma u nich poziom. Podsumowując opinię, zdecydowanie polecam korzystanie z usług firmy. Klienci mają do dyspozycji szeroki wybór stylów ogrodzeń i płotów, a dodatkowo firma zajmuje się jeszcze wykonywaniem projektów balustrad i bram wjazdowych z automatyką.

Maciej Piotrowski

Idealne śrutowane ogrodzenie przed domem.

Rated 5,0 out of 5
13 czerwca, 2016

Zaglądałam raz po raz na to, jak przebiegały prace nad zamówionym przez nas płotem. Spodobało mi się dbanie o szczegóły pracowników, wszystko robili dokładnie, na wymiar. Postawione ogrodzenie śrutowane prezentuje się bardzo dobrze, jest symetryczne i wygląda naprawdę stabilnie. Za taką cenę pozytywna opinia z mojej strony zdecydowanie się należy.

Maria O.

Firma na medal.

Rated 5,0 out of 5
11 maja, 2016

Doskonale wykonane zlecenie. Zdecydowanie polecam!

Miłosz Kot

Ogrodzenia modułowe, panelowe, palisadowe, bramy wjazdowe, furtki, bramki PROSET.

Rated 5,0 out of 5
21 kwietnia, 2016

Firma PROSET Ogrodzenia produkuje i instaluje wszelkiego rodzaju ogrodzenia, płoty na posesje, furtki, bramki, automatyczne bramy wjazdowe, balustrady. Cechuje ich rzetelne wykonywanie każdego ze zleconych przez klientów projektów. Wykonanie i spasowanie ogrodzeń jest pierwszej klasy, za tę cenę trudno oczekiwać więcej. Podsumowując, moim zdaniem jest to najlepszy wybór, jeśli zależy komuś na jakości i szybkim wykonaniu ogrodzeń i bram w niskich cenach.

Paweł M. Nowak

Szybkie wykonanie, w niskich cenach.

Rated 5,0 out of 5
6 kwietnia, 2016

Bardzo podobała mi się praca tej firmy. Zespół montażowy zjawił się na miejscu w porę i był gotowy do roboty. Montaż ogrodzenia nie zajął im zbyt dużo czasu, co jest z mojej strony dodatkowym atutem. Prezentuje się solidnie i naprawdę sprawia wrażenie, że poradzi sobie ze złą pogodą i przetrwa zimy. Moim zdaniem firma zasłużyła sobie wykonaną robotą na 5 gwiazdek.

Marcin K.

Solidnie wykonane ogrodzenie palisadowe.

Rated 4,0 out of 5
14 września, 2015

Zlecenie wykonane po mojej myśli i bez zbędnych problemów. Sądzę, że firma zdecydowanie zapracowała sobie na 4/5 gwiazdek. Polecam.

Martin G.

Proset Ogrodzenia - Montaż balustrad.

Rated 5,0 out of 5
6 czerwca, 2015

Gotowe balustrady naprawdę robią wrażenie. Jakość wykonania jest świetna, a instalacja była precyzyjna, widać, że pracownicy mają za sobą wiele wykonanych projektów i duże doświadczenie w montażach. Wszystko zostało zrobione na czas i za stosunkowo niewielkie pieniądze, jak na taką robotę.

Małgorzata Król

Wykonanie i projekt ogrodzenia łupanego 38/38.

Rated 5,0 out of 5
13 marca, 2015

Wszystko zrobione po mojej myśli. Sama konstrukcja nie zajęła zbyt dużo czasu, a skończone ogrodzenie łupane prezentuję się wzorowo. Na pewno warto dać firmie szansę! W 100% polecam projekty ogrodzeń łupanych 38/38 tej firmy!

Julian Mariusz Tunicki

Ogrodzenie modułowe firmy Proset.

Rated 5,0 out of 5
18 października, 2014

Jestem pod wrażeniem. Gotowe ogrodzenie świetnie się prezentuje, wygląda tak, jak na zdjęciach, które dano mi do wglądu. Koszty wykonania nie były astronomiczne, co jest bardzo mile widziane.

Marcin Kwiatkowski

Perfekcyjne ogrodzenie gabionowe.

Rated 5,0 out of 5
14 października, 2014

Projekt bardzo przypadł mi do gustu. Skończone ogrodzenie gabionowe prezentuje się elegancko. Naprawdę polecam pracę z tą firmą, szczególnie w takiej cenie i z taką jakością wykonania. Wszystko zapięte na ostatni guzik – przed rozpoczęciem prac firma skontaktowała się ze mną, aby pomóc mi z wyborem i dopasowaniem, pracownicy stawili się na miejscu punktualnie, a wstawianie ogrodzenia poszło im bardzo szybko.

Kamil P.

Ogrodzenia Śrutowane w wykonaniu Proset.

Rated 5,0 out of 5
25 kwietnia, 2014

Projekt wykonany perfekcyjnie! Wszystko skończone na czas. Samo ogrodzenie jest zdecydowanie zrobione solidnie i estetycznie. Z przekonaniem stwierdzam, że są jednymi z najlepszych producentów ogrodzeń w Polsce. Gorąco polecam wszystkim, myślącym obecnie o nowym ogrodzeniu.

Szymon Szymański

Budowa ogrodzeń.

Rated 5,0 out of 5
20 października, 2013

Zamówione ogrodzenie wzniesiono błyskawicznie. Firma dobrze dobrała styl, ze znalezionym przeze mnie w internecie. Przy zamawianiu zlecenia doradzili mi jeszcze w kilku kwestiach, w których nie byłam do końca pewna. Szczerze polecam! Naprawdę super!

Paulina P.

Idealne ogrodzenie palisadowe.

Rated 5,0 out of 5
29 sierpnia, 2013

Projekt zrobiony dokładnie po mojej myśli. Wszystko świetnie się prezentuje, z chęcią polecę firmę swoim znajomym. Ode mnie pięć na pięć!

Zuzanna Kurowska

Opinia o ogrodzeniach firmy Proset

Rated 5,0 out of 5
11 marca, 2013

Porządna firma. Cały projekt został wykonany schludnie i na czas. Podczas prac nie było żadnych problemów. Pracownicy zjawili się na miejscu punktualnie i wykonali wszystko jak w zamówieniu.

Maja Wilczyńska

Firma PROSET - Opinia

Rated 4,0 out of 5
13 września, 2012

Polecam, zlecenie wykonali na czas.

Janicki Karol

Bardzo dobre wykonanie ogrodzenia wokół posiadłości.

Rated 5,0 out of 5
28 czerwca, 2012

Ogrodzenie wykonane po mojej myśli. Wygląda jak przedstawione w pokazanej mi podczas rozmowy wstępnej broszurze. Zebranie materiałów i ukończenie całego projektu nie zajęło firmie długiego czasu, co bardzo sobie cenię. Dodatkowo ku mojemu zdziwieniu nie było problemu z hałasem podczas prac. Podsumowując opinie na temat firmy, serdecznie polecam zespół Proset, ponieważ oferuje on kompleksowe rozwiązania w niskich cenach.

Jarosław Kięb

Perfekcyjne ogrodzenie betonowe - moja opina o Proset Ogrodzenia.

Rated 5,0 out of 5
25 stycznia, 2012

Jeśli chodzi o projekty ogrodzeń betonowych jedno i dwustronnych, to jest to inna liga. Naprawdę widać wkład pracy włożony podczas wykonywania ogrodzeń, tak samo, jak i podczas instalacji. Cała konstrukcja została wykonana w 100% symetrycznie, z uwagą na dokładność. Jestem bardzo zadowolony, szczególnie że projekt nie był aż tak drogi, jak mogłoby się wydawać. Na pewno polecę znajomym!

Paweł D. Molak

Tanie ogrodzenia metalowe wysokiej jakości.

Rated 5,0 out of 5
7 grudnia, 2011

Na rynku płotów i ogrodzeń nie spotkałem się jeszcze z nikim, kto wykonywałby projekty tak starannie w tej półce cenowej. Projekt po prostu bomba! Zamówione ogrodzenie metalowe zostało wykonane bardzo szybko i oczywiście terminowo, porządnie i solidnie. Ogrodzenie wygląda dokładnie tak, jak to, które oglądałem w internecie. Jestem bardzo zadowolony, wiedząc, że nie wyrzuciłem pieniędzy w błoto. Zdecydowanie polecę tę firmę moim znajomym, którzy szukają projektanta ogrodzeń!

Kacper Piętny

Profesjonalnie wykonany montaż ogrodzenia wokół działki.

Rated 5,0 out of 5
1 grudnia, 2011

Po wstępnych rozmowach dotyczących projektu ogrodzenia i zmierzeniu obszaru, na którym miało ono zostać wstawione, firma wzięła się do pracy. W mgnieniu oka została wykonana instalacja, która innym firmom prawdopodobnie zajęłaby trochę czasu. Podczas prac nie było problemów z hałasem, żadnego stukania, czy obijania się o siebie metalu, robota przebiegła cicho i szybko, tak, jak pewnie każdy by sobie życzył. Wykonanie instalacji nie było drogie, a zostało zrobione bardzo porządnie. Serdecznie polecam!

Mateusz Olejniczak

Projekt ogrodzenia betonowego w wykonaniu firmy Proset.

Rated 5,0 out of 5
10 maja, 2011

Firma dostała ode mnie zlecenie na wybudowanie na mojej działce ogrodzenia betonowego. Udało się nam ustalić wszystko przez telefon, co było bardzo mile widziane i wygodne. Następnego dnia pracownicy z firmy pojawili się u mnie, dokonali wymaganych pomiarów, a następnie zabrali się do pracy. Ogrodzenie stało gotowe jeszcze tego samego dnia. Prezentuje się tak, jak na zdjęciach, które widziałem. Jestem zadowolony i mogę polecić pracę z tą firmą innym.

Bruno Kowalski

Projekt ogrodzeń panelowych proset.

Rated 5,0 out of 5
3 kwietnia, 2011

Ogrodzenie jest bardzo solidne i dobrze się prezentuje. Nie mam zarzutów, co do gotowego projektu. Moje zlecenie wykonano na czas, w stosunkowo niskiej cenie. Jestem w stanie w 100% polecić firmę innym, m.in. swoim znajomym.

Martyna K. Lucz

Projekt bramy wjazdowej firmy Proset.

Rated 5,0 out of 5
16 lutego, 2010

Zamówiłem u firmy wykonanie na mojej posiadłości bramy wjazdowej. Dostałem do wyboru kilka stylów lub możliwość zamontowania wcześniej kupionej przez siebie bramy. Instalacja przebiegła bardzo szybko, wszystko zostało zmontowane w ciągu kilku godzin od zjawienia się ekipy. Ogółem polecam firmę, myślę, że w przyszłości skorzystam jeszcze z ich usług.

Miłosz Strzech

Najlepsi w fachu!

Rated 5,0 out of 5
12 stycznia, 2010

Firma zna się na rzeczy. Projekt wykonany szybko i solidnie. Jak dla mnie zespół zdecydowanie zasługuje na 5 gwiazdek.

Mateusz Wojciechowski

Proset Instalacje i Montaż Ogrodzeń - Opinia

Rated 5,0 out of 5
13 czerwca, 2009

Wszystko bardzo dobrze zrobione, polecam!

Oliwier Kalinowski

Balustrady na medal.

Rated 5,0 out of 5
19 marca, 2008

Polecam firmę Proset Ogrodzenia. Wykonanie balustrady metalowej przebiegło sprawnie, firma faktycznie dała radę zmieścić się w określonym w fazie projektowej czasie. Zamontowane balustrady prezentują się dobrze, tak, jak na zdjęciach w poglądowych, jestem pod wrażeniem. Nic nie trzeszczy, piszczy, wszystko jest solidnie i porządnie spasowane. Naprawdę polecam kontakt z tą firmą w sprawie projektów balustrad – nie zawiedziecie się!

Braun Mariusz